Befektetés

A piacinál magasabb hozamú, biztonságos, bizonyítottan működő befektetést ajánlunk!designsolar-megujulo-energia-befektetes

Számoljunk egy átlagos háztartás napelemes kiépítésével, amely nagyjából 1.000.000 forintba kerül. Ezzel a beüzemelést követően meg lehet spórolni kb. évi 90.000 forintnyi villanyszámlát! Ennél az egyszerű példánál maradva mindez kb. 11 %-os éves hozamot jelent, amit a jelenlegi piaci átlaghoz képest kimagaslónak nevezhetünk. A kalkulációban nem számoltunk a napelemek teljesítmény-csökkenésével, az inverter üzemidőn belüli cseréjével, az inflációval és az energia árának változásával, mint ahogy az azzal sem, hogy ha a rendszerünk 30 évig üzemel, akkor akár többszörösen visszahozhatja befektetett értékét!

Jelenleg nem tudunk ennél jobb befektetést ajánlani!

designsolar-energiahatekonysagMindezek mellett csökken az energiafüggőségünk, otthonunk komfortosabbá válik, és védjük környezetünket magunk és nem utolsó sorban gyermekeink számára.

10 éven belül megtérül, 30-40 évig működik Az erőmű tervezett élettartama 30-40 év, de a lassú avulási idő miatt 25 év múlva a naperőmű még a teljesítménye 80 százalékát képes garantáltan produkálni.

 

Comments are closed