Időtálló, modern esztétikus építmények

A napelemek építészeti elemként történő alkalmazását egyedi fejlesztések útján valósítottuk meg, a világviszonylatban is kiemelkedő minőséget képviselő, hazai tudással rendelkező gyártók, beszállítók tapasztalatainak segítségével. Mivel a napelemek élettartama 30 év felett várható, ezért csak a legjobb minőségű anyagok körültekintő felhasználásával érhetjük el, hogy a tartószerkezet is évtizedekig ellássa funkcióját. Ennek érdekében a legjobb hazai szakemberekkel működünk együtt legyen szó a faanyagok kezeléséről, vagy épp a fém alkatrészek felületvédelméről.

BÉPÍTETT NAPELEMEK

Ha már mindenképpen az épület tetejét választjuk, akkor miért is ne alkothatnák a modulok magát a tető fedését? Szerkezetükből adódóan akár felülvilágító elemként is remekül alkalmazhatóak. A cellák közti távolság módosításával pedig beállítható a benapozás mértéke.

beepitett-napelemek

NAPELEMES TERASZOK 

Épületek teraszainak fedése szintén megoldható pusztán a napelemekkel, egyéb más borítás alkalmazása nélkül. Kedvenc társasági helyszínünk így háztartási kiserőműként is funkcionál.

 

 napelemes-teraszok

NAPELEMES ÉPÍTMÉNYEK

Ha nem áll rendelkezésre a modulok elhelyezésére alkalmas felület, akkor ez egy jó lehetőség egy mutatós, modern kerti építmény elkészítésére, amely használóit védi a napsugárzástól miközben energiát termel.

napelemes-epitmenyek  

 ESZTÉTIKUS ÁRNYÉKOLÓK

Az épületek, üzlethelyiségek homlokzatán, portálján alkalmazva a környezettudatosságot sugallják az árnyékoló elemként alkalmazott modulok, amelyek már nemcsak praktikumként, hanem dizájnelemként is egyre több helyen felbukkannak.

 

esztetikus-arnyekolok

 

NAPELEMES AUTÓBEÁLLÓ

Rohamosan terjednek napjainkban az elektromos üzemű járművek, amelyeket azonban rendszeresen fel is kell töltenünk. Erre lehet megoldás egy napelemes autóbeálló, ahol a szolár panelekből kialakított tetőszerkezetnek köszönhetően napenergiával tölthetőek elektromos  járműveink. A megtermelt, de fel nem használt energia pedig  a hálózatba kerül betáplálásra, ahonnan akár az éjszakai töltés során fel lehet használni.

napelemes-autobeallo

 

MŰVÉSZET

Kreatív, ötletes designinstallációk, melyek a művészet útján hirdetik az energiatudatosságot, a zöld energia használatának fontosságát.

muveszet

 

 

Comments are closed